Achteraf betalen

Betaal achteraf binnen 14 dagen via Klarna

In het kort:
– Betaal achteraf binnen 14 dagen, zonder extra kosten
– Aanmaken van account niet vereist
– Aanvraag krediet is niet nodig
– Je ontvangt je bestelling voordat je hebt betaald
– Klarna stuurt je per e-mail betalingsinstructies
– Selecteer Klarna als betalingsmethode in de check-out

Om achteraf te betalen met Klarna, hoef je enkel je NAW-gegevens, mobiele nummer en e-mailadres achter te laten. Het mobiele telefoonnummer is vereist in geval dat we contact met je moeten opnemen. Alle facturen worden naar je e-mailadres verstuurd. Het is erg belangrijk dat je persoonlijke details kloppen, omdat je de betalingsinformatie wellicht niet ontvangt en je dan aansprakelijk bent voor eventuele vertraagde betalingen en kosten.

Neem rechtstreeks contact op met Klarna als je vragen hebt over je factuur of betaalstatus. Als je via Klarna hebt betaald, verwerken zij ook je restitutie. Neem rechtstreeks contact op met Klarna als je vragen hebt over je restitutie.

Controle van gegevens
Wanneer je voor Klarna hebt gekozen als betaalmiddel kan het voorkomen dat je de bestelling niet kunt afronden. Wanneer je kiest voor achteraf betalen, wordt er gecontroleerd of je kunt bestellen voor het gekozen bedrag.

Klarna controleert een aantal gegevens, zoals je bestelgeschiedenis die bij Klarna bekend is, het bedrag en in sommige gevallen externe informatie van een kredietbureau. Met deze factoren wordt gecontroleerd of je Klarna als betaal middel kunt selecteren. Zorg bij de keuze voor Klarna ook altijd of al je gegevens juist zijn, anders kan de betaling onterecht afgewezen worden.

Indien de betaling wordt afgewezen door Klarna, krijgen wij hiervan de reden niet te weten in verband met de privacy van jouw gegevens. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met Klarna.