SHIPPING & RETURNS

Shipping Policy

Uw bestelling wordt binnen 2 a 3 werkdagen na het plaatsen van de bestelling geleverd. Wij verzenden onze pakketten met PostNL. De meesten bestellingen passen door de brievenbus, hierdoor hoef je niet thuis te blijven.  Houd er rekening mee dat we een afleveradres niet kunnen wijzigen nadat de bestelling is verzonden.

Nadat uw bestelling is verzonden, ontvang u een track&trace code via e-mail waarmee u uw pakket tot aan aan uw voordeur kunt volgen. Neem gerust contact op met onze klantenservice als je nog vragen hebt over de verzending van je bestelling.

Return & Exchange Policy

Als u om welke reden dan ook uw online aankoop wilt retourneren, kunt u ongebruikte artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Dit wordt ook wel de bedenktijd genoemd.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, dient u binnen de 14 dagen bedenktijd via een ondubbelzinnige verklaring ( bijvoorbeeld via e-mail ) aan ons door te geven dat u gebruik wenst te maken van uw recht om de overeenkomst te ontbinden.  U kunt hiervoor het formulier gebruiken dat wij bij uw bestelling sturen.

Tevens dienen wij de geretourneerde artikelen binnen de 14 dagen bedenktijd te hebben ontvangen.  U kunt de artikelen per post retourneren, vraag altijd een bewijs van verzending. Zorg ervoor dat de artikelen die je wilt retourneren goed zijn verpakt.Het retour adres vind je op de pakbon van je bestelling.

presentatie.png

info@pelicanbrothers.nl

KVK-Number: 001

VAT-Number: 002

Tel: 123-456-7890   

© Pelican Brothers 2021.

  • Instagram
  • Facebook