Verzending

Standaard gratis verzending vanaf €50,-

Je bestelling wordt binnen 2-3 werkdagen na het plaatsen van de bestelling bezorgd. We verzenden onze pakketten met PostNL en er kan bij ontvangst om een handtekening worden gevraagd. De meeste bestellingen passen door de brievenbus, je hoeft hiervoor dus niet thuis te blijven. Let op dat we een afleveradres niet meer kunnen veranderen zodra de bestelling is verzonden.

Nadat je bestelling is verzonden, ontvang je een trackingnummer via e-mail waarmee je je pakket kunt volgen tot aan je voordeur. Neem gerust contact op met onze klantenservice als je nog meer vragen of opmerkingen hebt over de verzending van je bestelling.

Bij elke bestelling boven de € 40,- is verzending gratis. Voor elke bestelling onder de € 40,- wordt € 3,95- per bestelling in rekening gebracht.

Retourneren

Herroepingsrecht

Als je om welke reden dan ook je online aankoop wenst te retourneren, dan kun je ongebruikte artikelen retourneren binnen 60 dagen na ontvangst. Dit wordt ook wel de bedenktijd genoemd.

Om gebruik te maken van je ontbindingsrecht moet je ons binnen de 60 dagen bedenktijd via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld per e-mail of per post) laten weten dat je gebruik wenst te maken van je recht om de overeenkomst te ontbinden. Je kunt hiervoor het formulier gebruiken wat we mee sturen met je bestelling.

Wij moeten de geretourneerde artikelen ook binnen de 60 dagen bedenktijd hebben ontvangen. Je kunt de artikelen per post terug sturen vraag hierbij altijd een bewijs van verzending. Zorg dat de artikelen die je wilt retourneren goed verpakt zijn, en stuur deze naar het volgende adres:

Pelican Brothers BV
Returns Webstore
Wilsonsplein 17
2011 VG Haarlem
Nederland